MENU

24-28u | Blaricum | hybride
Vacature Office Manager

Consultants van P5COM in gesprek over complexe problemen aan een statafel

HBO-denkniveau

Hybride werken

Focus op support

Als Office Manager krijg je bij ons de kans om jouw eigen draai te geven aan een breed scala aan taken. Binnen P5COM ben je echt een spin in het web die voor én met alle collega’s samenwerkt. Met veel vrijheid om zelfstandig te werken, samen met een team van leuke en behulpzame collega’s. We hebben een inspirerende en collegiale omgeving voor je, waar je veel vrijheid, flexibiliteit en verantwoordelijkheden krijgt.

Anders dan jouw huidige baan

Samen met de andere collega’s van het Support Center, zorg jij ervoor dat de organisatie op rolletjes loopt. Jouw brede takenpakket bestaat onder meer uit HR- en administratieve werkzaamheden zoals het invoeren en beoordelen van mutaties en declaraties in AFAS, contact met Zorg van de Zaak (salarisadministratie), ziekmeldingen, de facturatie naar klanten en bewaking dat deze ook tijdig betaald worden.

Als een consultant een probleem heeft met de laptop zorg jij ervoor dat onze IT-leverancier dat snel oppakt. Ook ondersteun je onze Managing Partners op administratief gebied, bijvoorbeeld bij het up-to-date houden van beleidsstukken en documenten die een rol spelen bij onze ISO- certificering.  Je bent dus aanspreekpunt voor het gehele team binnen P5COM en je zorgt ervoor dat alles goed loopt en dat collega’s volledig ontzorgd worden.

Jouw profiel

Met jouw HBO werk- en denkniveau ben je een gesprekspartner op alle niveaus, ben je organisatiesensitief en overzie je het speelveld. Je bent nieuwsgierig, leergierig, durft door te vragen als iets niet duidelijk is en je bent daarnaast secuur en accuraat. Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden, bent goed in het stellen van prioriteiten en dienstverlenend.

Je kunt goed multitasken, bent stressbestendig en kunt snel schakelen, want er ligt veel op jouw bordje. Uiteraard beheers je Microsoft Office.

Waarom kiezen voor P5COM?

P5COM biedt jou een inspirerende werkomgeving met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Door je werkzaamheden heb je impact op de verdere ontwikkeling van de (interne) organisatie.

Daarnaast zijn er volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Je komt te werken in een hecht team van 60 collega’s die elkaar ondersteunen en samen streven naar succes.

Trainees in overleg met opdrachtgever

Arbeidsvoorwaarden

  • Een goed salaris (afhankelijk van jouw opleiding en ervaring tussen € 2.700 – € 4.500 per maand bij fulltime dienstverband);
  • Een jaarcontract met proeftijd van 1 maand, daarna meteen een vaste aanstelling.
  • Vakantie, pensioenregeling, smartphone en laptop;
  • Flexibiliteit in werkuren;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Goede opleidingsmogelijkheden.

Over P5COM

Bij P5COM draait alles om het versterken van organisaties met een maatschappelijk profiel, zoals in de zorg, het onderwijs, overheden en woningcorporaties. Denk aan behandelaren die dankzij vereenvoudigde processen meer tijd kunnen besteden aan patiënten, het stroomlijnen van jeugdzorgadministratie voor meer focus op jongeren en het benutten van data bij woningcorporaties voor slimme duurzaamheidsstappen. P5COM bestaat uit een team van 60 betrokken professionals die samenwerken om dit doel te bereiken.

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt?

P5COM heeft haar recruitment activiteiten ten aanzien van deze vacature uitbesteed aan MKB Talent Partner. Neem voor meer informatie contact op met Manon via 06-3944 0987 (dat mag via WhatsApp) of manon@mkb-talentpartner.nl.

Nu al enthousiast en wil je solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton hieronder. Je komt dan terecht in het sollicitatieformulier op de website van MKB Talent Partner. We kijken er naar uit om kennis met je te maken.

Petra vertelt over consultancy vacatures en  de vacature managing consultant

Onze vacatures