MENU

Get inspired to drive performance
Werken als consultant bij P5COM

Werken als consultant bij P5COM

Max. bestandsgrootte: 25 MB.
Het liefst een pdf.
Max. bestandsgrootte: 25 MB.
Het liefst een pdf.

Contact

Je kunt je cv ook mailen naar Christel van den Kommer via c.vandenkommer@p5com.eu of neem contact met haar op via 06 109 90 919.

 

Toekomstige collega’s

Wil je voordat je gaat solliciteren contact met je toekomstige collega’s om te horen hoe zij het werken bij P5COM ervaren? Bel dan gerust eens met Petra, Qurien of René. Of stuur ze een appje of mailtje.

Diante Stremmelaar - Managing Consultant

Diante Stremmelaar

Managing Consultant

Qurien Brouwer - Project Director

Qurien Brouwer

Project Director

Heleen Smook - Consultant

Heleen Smook

Consultant

60

professionals

200+

klanten geholpen

30

projecten per jaar

Werken als consultant bij P5COM betekent werken aan iets bijzonders: concrete verbeteringen in de zorg, in het onderwijs of bij woningcorporaties. Daag jezelf uit met projecten die nooit hetzelfde zijn, omdat onze opdrachtgevers én hun vragen altijd anders zijn. En zorg dat jouw ideeën altijd impact hebben, door organisaties duurzaam beter te laten presteren. Met betere resultaten, meer cliënttevredenheid én meer werkplezier.

Waarom werken bij P5COM?

Werken als consultant

Leuke mensen met scherpe geesten die willen werken als consultant zijn altijd welkom bij P5COM. We hebben geregeld vacatures voor Trainees, Junior Consultants en Managing Consultants. Ben jij onze toekomstige collega? Laat je gegevens achter bij de functie die bij jou past – en maak jezelf én onze klanten iedere dag een beetje beter.

Dit is werken als consultant bij P5COM

  • Warm team van zo’n zestig consultants
  • Klein genoeg voor echt persoonlijk contact
  • Groot genoeg om professioneel te opereren
  • Geen rapporten voor op de plank
  • Wel doelgerichte inspanning met blijvend resultaat
  • Hard werken op hoog niveau
  • Samenwerken en elkaar steeds beter maken
  • Expertise delen en lol maken
  • Fouten maken mag, leren moet
Werken als consultant betekent hard werken op hoog niveau

‘Ik kwam als stagiair binnen en ben nu Project Director. Als je wilt en als je kunt, is er echt veel mogelijk bij P5COM.’

Qurien Brouwer – Project Director

Lees meer

‘De cultuur is duidelijk, open en resultaatgericht. We bevragen elkaar kritisch op resultaten en we zeggen elkaar onomwonden waar het op staat. Bovenal is de sfeer solidair. We helpen elkaar en zijn blij voor een ander als die mooie successen boekt. En we halen zéker geen resultaten ten koste van een collega.’

Petra de Leede – Managing Partner

Lees meer

Ons sollicitatieproces

P5COM’er worden en komen werken als consultant? Zo doe je dat!

Solliciteren is simpel: Solliciteer hier en laat je gegevens, cv én motivatie achter. Of mail ze naar c.vandenkommer@p5com.eu.

Binnen vijf werkdagen hoor je van ons. Als je de telefoon opneemt natuurlijk.

Is de interesse wederzijds? Dan plannen we samen een kennismakingsgesprek. Wij vinden het belangrijk om lang met elkaar samen te werken. Om jou in staat te stellen objectief te beoordelen of de cultuur van P5COM overeenkomt met jouw persoonlijke waarden, bieden wij een test aan met een persoonlijkheidsrapport. Dit alles het liefst binnen een week.

Bevalt de kennismaking van beide kanten? Dan gaan we graag met je de diepte in. Als je wilt, kan je daarom ook eens een dag met ons meelopen.

We treuzelen niet. Binnen twee dagen ontvang je van ons een aanbod, zwart op wit.

Zijn we het eens over de voorwaarden? Top! Dan gaan we aan de slag. First order of business: binnen een week prikken we een moment waar jij jezelf presenteert aan je nieuwe collega’s.

Ben jij onze toekomstige collega? Laat je gegevens achter!

Klik hieronder en laat je gegevens, cv én motivatiebrief achter.

Liever mailen? Dat mag! Stuur je cv en je motivatiebrief dan naar Christel van den Kommer: c.vandenkommer@p5com.eu. Heb je vooraf nog vragen voor Christel? Bel haar dan gerust: 06 10 99 09 19.

Toekomstige collega’s

Wil je contact met je toekomstige collega’s om te horen hoe zij het werken als consultant bij P5COM ervaren? Bel dan gerust eens met Diante, Qurien, of Heleen. Of stuur ze een appje of mailtje.

Diante Stremmelaar - Managing Consultant

Diante Stremmelaar

Managing Consultant

Qurien Brouwer - Project Director

Qurien Brouwer

Project Director

Heleen Smook - Consultant

Heleen Smook

Consultant