MENU

Kom stage lopen als Consultant bij P5COM!

Ben jij masterstudent in een medische of bedrijfskundige richting? En zoek je een consultancy stage waar je serieus onderzoek kunt doen, én alvast ervaring kunt opdoen in het consultancyvak? Kom dan vanaf januari 2023 stagelopen bij P5COM. Dan heb je een consultancy stage met impact. Op je eigen ontwikkeling, en op organisaties in zorg, onderwijs of overheid.

Iedere stage is natuurlijk maatwerk. Over de precieze invulling maken we dan ook met plezier afspraken met je. Over de duur en het aantal dagen per week, bijvoorbeeld. En over of je alleen ervaring op wilt doen, of ook iets wilt onderzoeken – en wat dan. Al het andere is bij elke consultancy stage gelijk. Dat zetten we hieronder op een rij.

Bekijk hoe Yara en Qurien (ooit begonnen als stagiair) impact hebben gehad bij Takecarebnb

In de video hieronder vertellen Yara & Qurien hoe ze impact hebben gehad op Takecarebnb en zo een bijdrage hebben geleverd aan het opvangen van vluchtelingen.

Collega's tijdens het traineeship van P5COM

Uitdagend en inspirerend …

Als stagiair draai je gewoon mee als consultant bij onze opdrachtgevers. Natuurlijk zorgen we dat je alleen de verantwoordelijkheid krijgt die je aankunt. En vanzelfsprekend krijg je uitstekende begeleiding. Daarvoor staan je collega’s garant. Zij zijn altijd bereid je te helpen – net zoals ze dat bij hun andere collega’s doen.

… en met prima randvoorwaarden

De stagevergoeding bij P5COM is €500,- per maand, op basis van 5 meewerkdagen per week. En als je onkosten maakt, bijvoorbeeld om te reizen, krijg je die natuurlijk vergoed. Verder draai je mee in onze interne opleidingen, en schuif je aan bij terugkomdagen en andere bijeenkomsten. Welke dat zijn, hangt van je timing af (het kerstdiner is een aanrader).

Toekomstige collega’s

Wil je voordat je gaat solliciteren contact met je toekomstige collega’s om te horen hoe zij het werken bij P5COM ervaren? Bel dan gerust eens met Qurien, Diante of Jelle. Of stuur ze een appje of mailtje.

Diante Stremmelaar - Managing Consultant

Diante Stremmelaar

Managing Consultant

Jelle Beterams - Consultant

Jelle Beterams

Consultant

Qurien Brouwer - Managing Consultant

Qurien Brouwer

Managing Consultant

Interesse? Meld je dan snel aan

Vanaf januari 2023 bieden wij onze stageplekken aan, het aantal plaatsen is beperkt tot vier per jaar. Dus heb je interesse? Kom dan snel in de lucht en laat je gegevens, cv én motivatiebrief achter.

Liever mailen? Dat mag! Stuur je cv en je motivatiebrief dan naar Christel van den Kommer: c.vandenkommer@p5com.eu. Heb je vooraf nog vragen voor Christel? Bel haar dan gerust: 06 10 99 09 19. .

Aanmelden voor het Traineeship van P5COM

Het proces

Binnen twee werkdagen neemt Christel contact met je op en bespreken jullie je cv en motivatie. Zijn jullie allebei enthousiast? Dan stelt zij je graag voor aan één van de Managing Partners Paul Arakelian of Peter Lamme. De selectieprocedure bestaat uit maximaal drie gesprekken en is binnen twee weken afgerond. 

Onze vacatures

Meld je aan voor een stage bij P5COM

Max. bestandsgrootte: 25 MB.
Het liefst een pdf.
Max. bestandsgrootte: 25 MB.
Het liefst een pdf.

Contact

Je kunt je cv ook mailen naar Christel van den Kommer via c.vandenkommer@p5com.eu of neem contact met haar op via 06 109 90 919.

 

Toekomstige collega’s

Wil je voordat je gaat solliciteren contact met je toekomstige collega’s om te horen hoe zij het werken bij P5COM ervaren? Bel dan gerust eens met Diante, Querien of Jelle. Of stuur ze een appje of mailtje.

Diante Stremmelaar - Managing Consultant

Diante Stremmelaar

Managing Consultant

Qurien Brouwer - Managing Consultant

Qurien Brouwer

Managing Consultant

Jelle Beterams - Consultant

Jelle Beterams

Consultant