MENU

Consultant

Yara Djaidoen

Praktisch ingestelde chemicus die organisaties helpt snel te verbeteren

Consultant

Yara Djaidoen

Praktisch ingestelde chemicus die organisaties helpt snel te verbeteren

Praktisch ingestelde chemicus …

Yara haalde haar master in Chemistry aan de Universiteit van Amsterdam. Eigenlijk had ze arts willen worden, maar achteraf is ze blij dat ze uitgeloot werd. Als chemicus leerde ze hoe ze met kleine aanpassingen in condities grote verschillen in resultaat kan halen. Op dezelfde manier verbetert ze nu processen en systemen in de zorg.

Het podium! Daar brengt Yara het liefst haar vrije tijd door. Met haar vader in hun akoestische zangduo, of met haar team van latin-dansers.

… die organisaties helpt snel te verbeteren

Yara wil als consultant vooral maatschappelijke impact hebben – om te beginnen in de zorg. Ze is een goede luisteraar, maakt makkelijk contact én komt snel tot de kern. Zo krijgt ze vlot helder waar problemen zitten. Tegelijk is ze een echte bèta, en dus een kei in het doorzien van complexe systemen. Daarmee zorgt ze voor vaart in processen, en vooral: voor verbetering in resultaat.

Recente artikelen van Yara Djaidoen

Impact maken als consultant bij Takecarebnb

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

Neem contact op