MENU

Managing Consultant

Tom Burgers

Nieuwsgierige en positieve bedrijfskundige die blijvend succes voor klanten realiseert

Managing Consultant

Tom Burgers

Nieuwsgierige en positieve bedrijfskundige die blijvend succes voor klanten realiseert

Nieuwsgierige en positieve bedrijfskundige …

Tom leidt succesvol verbetertrajecten, reorganisaties en fusies. Dat doet hij vanuit nieuwsgierigheid en positiviteit: ‘Ik ben altijd enorm benieuwd naar wat mensen beweegt en waartoe dat leidt. Dat inspireert mij.’ Tom studeerde bouwkunde en bedrijfskunde en werkte als bestuurder, directeur en manager bij verschillende woningcorporaties, een grote gemeente en bij een landelijk bekend bouwbedrijf.

Tom heeft een broertje dood aan eilandjescultuur. Maar droomt soms wel even weg over zijn geliefde Wadden.

… die blijvend succes voor klanten realiseert

Een fundament leggen voor blijvende resultaten. Dat is waar het Tom om gaat. Hij doet dit door te inspireren en mensen in de organisatie centraal te stellen. Aan lange beleidsstukken heeft hij een hekel, maar nieuwe ontwikkelingen volgt hij graag op de voet. ‘Ik vind het leuk om deze in een pragmatische context te plaatsen.’

Recente artikelen van Tom Burgers

‘Met klanthousiasme halen corporaties de A-status – ook Woonwenz’

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

Neem contact op