MENU

Managing Consultant

Stephanie Vennekens

Enthousiaste en mensgerichte organisatiewetenschapper
die helpt om verandering waar te maken

Managing Consultant

Stephanie Vennekens

Enthousiaste en mensgerichte organisatiewetenschapper
die helpt om verandering waar te maken

Enthousiaste en mensgerichte organisatiewetenschapper …

Stephanie volgde een bachelor Bedrijfskunde in Nijmegen, en deed daarna haar master in Organization Studies in Tilburg. Omdat volgens haar bedrijfskunde vaak te weinig oog heeft voor de mens. Terwijl juist dáár alle verandering begint. Stephanie is communicatief en toegankelijk, en heeft een sterk gevoel voor verhoudingen en krachtenvelden. Daardoor creëert ze eenvoudig draagvlak.

Ook in haar vrije tijd is Stephanie altijd op de mensen gericht. Van diepe gesprekken tot massaliteit op het terras: ze geniet van gezelschap en zoekt altijd de ander op.

… die helpt om verandering waar te maken

Geef Stephanie een organisatievraagstuk, en ze zoekt de werkvloer op. Of het nou gaat om het verbeteren van in-, door- en uitstroom, om de ondersteunende processen of om een nieuw zorgpad. Want, zo zegt ze: ‘Plannen zijn mooi, maar als we niet weten wat ervoor nodig is én hoe we dat kunnen regelen, gebeurt er niets.’ Zo helpt ze organisaties om gewenste veranderingen waar te maken.

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

Neem contact op