MENU

MBO Gelukt! Honderden wandelaars én honden op pad voor Hulphond Nederland

Ruim 900 wandelaars en honden deden er half april mee aan de tweede editie van The Big Walk in Zandvoort. Dat zijn er twee keer zoveel als in 2018. Hartstikke mooi! Want met hun wandeling steunden de deelnemers aan The Big Walk het werk van Hulphond Nederland. Dat de sfeer geweldig was, en dat de baasjes en hun honden gefotografeerd werden in een levensgrote lijst, maakte het extra leuk.

Op de bres voor Hulphond Nederland …

Deelnemers doneerden 10 euro om mee te kunnen doen. Dit bedrag komt helemaal ten goede aan de opleiding en inzet van hulphonden. Dit lukt doordat de organisatiekosten van het wandelevenement worden gedragen door sponsoren Royal Canin, Athlon en P5COM.

… zoals P5COM al jaren doet

P5COM en Hulphond Nederland werken inmiddels zo’n zes jaar samen. Managing Partner van P5COM Paul Arakelian: ‘Deze honden helpen mensen in kwetsbare situaties om weer mee te kunnen doen. Dat is een prachtig doel. Het kost veel tijd en inspanning om een hond te trainen, maar zodra een hond in een gezin is, is het effect meteen zichtbaar. Dat is ook de kern van onze manier van werken: de combinatie van een heel goede voorbereiding, hands on werken en dan meteen merkbaar resultaat.’