MENU

Consultant

Tjitske Kok

Ervaren anesthesioloog en Zorg-MBA die organisaties helpt te bewegen en te verbeteren

Consultant

Tjitske Kok

Ervaren anesthesioloog en Zorg-MBA die organisaties helpt te bewegen en te verbeteren

Ervaren anesthesioloog en Zorg-MBA …

Tjitske studeerde Geneeskunde in Amsterdam, en specialiseerde zich in Groningen tot anesthesioloog. Ze werkte lang als zelfstandig specialist, en zag al snel: overal kunnen dingen beter. Tjitske haalt plezier uit vragen en doorvragen, en vooral uit het meenemen van mensen in veranderingen. En omdat ze ook dát zo effectief mogelijk wil doen, deed ze ook nog een MBA met focus op Health Care.

Tjitske is gek op oude auto’s, liefst van vóór 1940. Ze is voorzitter van de Pionier Automobielen Club, en rijdt zelf een Ford uit 1930. Uiteraard tot in de puntjes gerestaureerd.

… die organisaties helpt te bewegen en te verbeteren

Tjitske is in haar element als ze ergens komt waar het écht vastgeroest is. Ze ziet snel wat er beter, veiliger en efficiënter kan. En ze vindt weinig dingen leuker dan zorgen dat het ook echt beter gaat. Het helpt dat ze de frisse blik van de buitenstaander combineert met veel ervaring uit het veld. En dat ze makkelijk mensen meekrijgt in veranderingen. Want, zegt ze zelf, ‘om echt resultaat te boeken, heb je iedereen nodig’.

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

Neem contact op