MENU

Managing Consultant

Thijs van Geenen

Klantgedreven communicatiespecialist die woningcorporaties helpt écht te verbeteren

Managing Consultant

Thijs van Geenen

Klantgedreven communicatiespecialist die woningcorporaties helpt écht te verbeteren

Klantgedreven communicatiespecialist …

Thijs studeerde European Marketing and Management Communication in Tilburg, en zette vervolgens een klantcontactcentrum op bij de uitvoeringsorganisatie van Philips Pensioenfonds. Daarna stapte hij de wereld van de woningcorporaties in, en ging als leidinggevende aan de slag. Hij groeide door tot een onafhankelijke en enthousiaste kwaliteitsadviseur, met een sterke drive om mensen en organisaties te helpen leren en ontwikkelen.

Ook buiten werk is Thijs graag bezig. Hij tennist, padelt, loopt hard en gaat naar de sportschool. En hij wandelt vooral vaak en ver met de hond in het bos. 

… die woningcorporaties helpt écht te verbeteren

Thijs heeft inmiddels meer dan 30 corporaties geholpen om de stem van hun huurders naar binnen te halen. Dat is het fundament onder verbetering van kwaliteit – maar het is niet genoeg. Zoals hijzelf zegt: ‘Om te verbeteren, moet je veranderen. Dat gaat niet vanzelf.’ Thijs leert daarom corporaties te bepalen aan welke knoppen ze het beste kunnen draaien, en helpt ze dat vervolgens ook echt te doen.

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

Neem contact op