MENU

Managing Consultant

Paul Brand

Ervaren organisatie- en ontwikkelingsspecialist die organisaties helpt in beweging te komen

Managing Consultant

Paul Brand

Ervaren organisatie- en ontwikkelingsspecialist die organisaties helpt in beweging te komen

Ervaren organisatie- en ontwikkelingsspecialist …

Paul haalde zijn bachelor in Human Resources in Breda, en ging aan de slag in het bedrijfsleven. Hij was Hoofd HR, businesspartner, en verander- en projectmanager. Paul werkte onder meer in de chemische industrie, bij een grote rederij, in de energie- en netwerksector en bij een financiële dienstverlener en verzekeraar. Tussendoor haalde hij zijn master in Management, Organisatieverandering en -ontwikkeling. En ontdekte hij dat hij energie krijgt van het organiseren van structurele verandering. Omdat daar strategie en uitvoering samenkomen.

Paul is een fanatiek mountainbiker. Hij fietst soms op de Utrechtse Heuvelrug, soms in Spanje, maar altijd technisch goed.

… die organisaties helpt in beweging te komen

Als consultant helpt Paul om op strategisch niveau een nieuwe koers uit te zetten, en die koers vervolgens ook te verwezenlijken. Dat laatste doet hij op alle niveaus van de organisatie. Hij coacht net zo makkelijk – en met net zo veel plezier – de Raad van bestuur, als het middenkader, of de uitvoerende teams. Zo helpt hij organisaties én mensen zo snel mogelijk vooruit.

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

Neem contact op