MENU

Consultant

Nadia Dijkstra

Bedrijfskundige met open blik die organisaties helpt om écht vooruit te komen

Consultant

Nadia Dijkstra

Bedrijfskundige met open blik die organisaties helpt om écht vooruit te komen

Bedrijfskundige met open blik …

Nadia studeerde Bedrijfskunde in Groningen, met een specialisatie in International Business. Daarna ging ze aan de slag in het bedrijfsleven en bij een grote bank. Daar begeleidde ze verandertrajecten als projectmanager en Agile & Lean consultant. Ze ontwikkelde zich tegelijkertijd tot coach en teamcoach. Nadia houdt van pluriform denken -ze vraagt zich bij elke uitdaging af: hoe kunnen we hier óók naar kijken?

Nadia was als kind als dol op zingen, dansen en optreden. Geen wonder dus dat ze tegenwoordig zangeres is in een band!

… die organisaties helpt om écht vooruit te komen

Echte vooruitgang bereik je alleen sámen met de mensen in de organisatie, is de overtuiging van Nadia. Daarom gaat het ontwerpen van een beter proces altijd hand in hand met het ontwikkelen van een cultuur. En daar is Nadia ijzersterk in. Net als in projectmatig werken, mensen meekrijgen, en zorgen dat zij vervolgens zélf cultuurdrager zijn. Of zoals Nadia het zegt: analyseren, ontwerpen, implementeren, borgen – en het zó achter laten dat de organisatie zelf verder kan.

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

Neem contact op