MENU

Consultant

Mente Laven

Breed geïnteresseerde MBA, die zorgorganisaties helpt tastbaar resultaat te boeken

Consultant

Mente Laven

Breed geïnteresseerde MBA, die zorgorganisaties helpt tastbaar resultaat te boeken

Breed geïnteresseerde MBA …

Mente deed een bachelor American Studies in Groningen, en haalde daar ook haar master Business Administration. Daarna wilde ze graag in de zorg aan de slag, want zegt ze zelf: ‘Ik wil dat het meerwaarde heeft wat ik doe, en waar help je nou meer mensen dan in de zorg?’ Tegelijkertijd zag ze zichzelf níét aan het bed. Met haar oog voor samenhang en fascinatie voor organisaties, was de keuze voor consultancy snel gemaakt.

Koken! Dat is Mentes grootste hobby. Het liefst staat ze de hele dag – of hele dagen – in de keuken. Voor vrienden, of gewoon voor zichzelf.  

… die zorgorganisaties helpt tastbaar resultaat te boeken

Mente is sterk in projectmatig denken en werken, en haalt energie uit het werken met zorgprofessionals – vooral op basis van feiten en data. Ze is van het meedenken en het meedoen, en heeft oog voor inhoud én relaties. Het liefst brengt ze processen op orde, om ze vervolgens ook echt te laten landen. ‘Tastbare oplossingen voor tastbare problemen, daar gaat het om.’

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

Neem contact op