MENU

Managing Consultant

Marlène Fokkert

Mensgerichte arts met plezier in processen, die zorgaanbieders helpt écht verder te komen

Managing Consultant

Marlène Fokkert

Mensgerichte arts met plezier in processen, die zorgaanbieders helpt écht verder te komen

Mensgerichte arts met plezier in processen  …

Marlène studeerde Geneeskunde in Groningen, en werkte als ANIOS in de kindergeneeskunde in Utrecht en Amsterdam. In het ziekenhuis ontdekte ze dat ze óók veel energie krijgt van procesmanagement en bedrijfsvoering. Ze hielp in het ziekenhuis al mee om de randvoorwaarden voor de werkvloer op orde te brengen, en dacht in een denktank mee over duurzame verbetering.

Haar vrije tijd besteedt Marlène aan vrienden, familie, en vooral: sport. Met name aan tennis en wielrennen, en als ze de kans krijgt ook de extremere vormen van winter- en watersport.

… die zorgaanbieders helpt écht verder te komen

Als consultant bij zorgaanbieders profiteert Marlène volop van haar geneeskundige achtergrond. Ze kent de cultuur, maakt makkelijk contact, en doorziet snel hoe theoretische processen uitpakken in de praktijk. Ze helpt organisaties om tot werkbare plannen te komen, én die plannen succesvol uit te voeren.

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

Neem contact op