MENU

Managing Consultant

Lisette Bos

Organisatiekundige met hart voor dienstverlening, die organisaties helpt hun ambities waar te maken

Managing Consultant

Lisette Bos

Organisatiekundige met hart voor dienstverlening, die organisaties helpt hun ambities waar te maken

Organisatiekundige met hart voor dienstverlening …

Lisette studeerde Facility Management in Den Haag, en haalde haar master Organisation Studies in Tilburg. Ooit wilde ze een eigen bungalowpark, omdat ze gek is op dienstverlening, service en mensen blij maken. In de praktijk ontwikkelde ze zich tot expert in strategisch verandermanagement. Welke stappen zijn nodig om een organisatie echt verder te brengen? Lisette haalt plezier uit het leggen van die puzzel, en werkte als adviseur én in de lijn bij uiteenlopende organisaties, van banken tot zorgaanbieders.

Lisette noemt zichzelf een gezonde Bourgondiër. Ze is dol op goede wijn en lekker en vooral gezond eten. En op sport – hockey vooral.

… die organisaties helpt hun ambities waar te maken

Lisette maakt snel verbinding met mensen, en ziet vlot wat niet goed loopt in een organisatie. Liever nog kijkt ze waar wél potentie zit. Ze heeft een systemische blik en is geboeid door gedrag en cultuur. Ze heeft een grote drive en veel energie, en daarmee steekt ze anderen makkelijk aan. Belangrijk, zegt ze zelf: ‘Want ambities waarmaken is vaak een kwestie van mensen en systemen op elkaar aan laten sluiten. En plezier is daarin cruciaal.’

Recente artikelen van Lisette Bos

Van ongrijpbaar verzuim naar energieke teams

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

Neem contact op