MENU

Consultant

Lian Smits

Specialist in heldere (zorg)communicatie, die altijd het overzicht houdt

Consultant

Lian Smits

Specialist in heldere (zorg)communicatie, die altijd het overzicht houdt

Specialist in heldere (zorg)communicatie …

Lian studeerde International Business in Maastricht, en deed een master Persuasive Communication in Amsterdam. Daar lag haar focus op marketing én op gezondheidscommunicatie. Als mediaconsultant ontdekte ze dat ze graag maatschappelijke impact heeft, en ze weet dat gedragsverandering daar een sleutelrol in speelt. Zelf is ze uiteraard communicatief sterk, maar ook oplossingsgericht en gek op uitdagingen.

Lian is dol op sport én afwisseling. Ze bokst veel, en zwemt en rent graag. Ook duikt ze geregeld een museum in.

… die altijd het overzicht houdt

Lian komt tot haar recht als ze in teamverband kan werken aan oplossingen voor complexe problemen. Ze is analytisch ingesteld, en zorgt dat ze altijd overzicht houdt. Ze voorkomt dat ze verzandt in details, en werkt samen met de professionals uit een organisatie aan concrete verbeteringen in de dagelijkse praktijk.

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

Neem contact op