MENU

Project Director

Lars Tomson

Bedrijfskundige met een lange adem, die samen met klanten processen verbetert

Project Director

Lars Tomson

Bedrijfskundige met een lange adem, die samen met klanten processen verbetert

Bedrijfskundige met een lange adem …

Lars studeerde ooit aan de hotelschool. En dat is nog steeds aan hem te merken. In elk verbetertraject dat hij uitvoert heeft hij oog voor de beleving van medewerkers. Dat combineert hij met een grote kennis van processen: Lars deed bedrijfskunde, werkte jaren in de internationale bankenwereld en heeft veel ervaring met organisatieverbetering. Bovendien heeft hij een lange adem. Daardoor krijgt hij echt dingen voor elkaar.

Grenzen verleggen, dat doet Lars ook in zijn vrije tijd. Of het nu fysiek is als duursporter of mentaal op het meditatiekussen.

… die samen met klanten processen verbetert

Lars is altijd nieuwsgierig naar wat zijn klanten beweegt. En goede ideeën hoeven niet van hem te zijn. Hij bedenkt ze graag samen met mensen. ‘Samen doorleven wat er aan de hand is en kijken hoe je de volgende stap naar verbetering kunt zetten’, zo zegt hij zelf. Wat dat de klant oplevert? Een effectievere manier van werken én meer plezier.

Recente artikelen van Lars Tomson

Zorggroep Meander: ‘Onze doelen – gezonde bedrijfsvoering en hogere kwaliteit – hebben we absoluut gehaald’
Minder administratie en meer tijd voor de cliënt in de RIBW
‘We zijn hier voor cliënten, die behandelen we nu veel gerichter’

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

Neem contact op