MENU

Consultant

Geertjan Bosscha

Gedegen zorgconsultant die het verschil maakt voor mensen

Consultant

Geertjan Bosscha

Gedegen zorgconsultant die het verschil maakt voor mensen

Gedegen zorgconsultant …

Geertjan deed een MBA bij de Business School Nederland en werkte tot tien jaar geleden als afdelingsmanager en implementatiemanager bij banken en verzekeringsmaatschappijen. Daarna werd hij consultant in de zorg. In die rol is hij bijvoorbeeld verantwoordelijk voor het herstel van de basiszorg en het verbeteren van de kwaliteit van leven voor cliënten bij verpleeghuizen die onder verscherpt toezicht staan. Daarnaast ontwikkelde hij zich tot trainer en coach.

De originele kijk op de wereld van cabaretiers, de energie van garagerock-bandjes en de charme van het Italiaanse leven – dat geeft Geertjan inspiratie.

… die het verschil maakt voor mensen

Geertjans drijfveer is het herstellen van verbindingen. Tussen cliënten en teams en tussen teams en organisaties. Hij helpt zorgaanbieders om vanuit de praktijk te ontdekken wat er daadwerkelijk speelt, zodat ze ook echt aan de slag kunnen om problemen op te lossen. Zo maakt hij samen met de opdrachtgever het verschil voor mensen in de organisatie.

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

Neem contact op