MENU

Managing Consultant

Evi van Grinsven

Praktisch ingestelde biomedisch wetenschapper die snel verbeterpotentieel ziet én waarmaakt

Managing Consultant

Evi van Grinsven

Praktisch ingestelde biomedisch wetenschapper die snel verbeterpotentieel ziet én waarmaakt

Praktisch ingestelde biomedisch wetenschapper …

Evi studeerde Biomedische wetenschappen in Nijmegen. Haar doel: de zorg beter maken. Geneeskunde was ook een optie – ze helpt graag mensen – maar verbeteren op systeemniveau sprak haar meer aan. Daarom koos Evi ook voor de specialisatie Consultancy. Zoals ze zelf zegt: ‘Ik ben praktisch en sociaal ingesteld, en wetenschap is vaak meer solistisch en theoretisch.’

Buiten werk blijft Evi ook in beweging. In de sportschool, of als linksbuiten op het voetbalveld. In een vriendenteam, maar wél fanatiek.

… die snel verbeterpotentieel ziet én waarmaakt

Zorgprocessen analyseren, de knelpunten wegnemen, én de oplossing implementeren. Dat is wat Evi het liefst doet. Het helpt daarbij dat ze benaderbaar is en snel goede contacten legt. Tegelijkertijd is ze niet bang voor weerstand, én niet bang om wezenlijke vragen te stellen. Daardoor heeft ze snel helder waar verbetering mogelijk is.

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

Neem contact op