MENU

Consultant

Eline van der Meer

Biomedisch wetenschapper met hart voor ethiek, die gaat voor praktische, gezamenlijke oplossingen 

Consultant

Eline van der Meer

Biomedisch wetenschapper met hart voor ethiek, die gaat voor praktische, gezamenlijke oplossingen 

Biomedisch wetenschapper met hart voor ethiek …

Eline heeft een achtergrond in Biomedische Wetenschappen en specialiseert zich in Health Technology Assessment. En dat past precies bij haar ambitie: de zorg als geheel écht beter maken. Over wat betere zorg is, denkt en discussieert ze graag. Vandaar dat ze nu ook een master Philosophy, Bioethics and Health wil volgen aan de VU Amsterdam.

Dansen! Dat doet Eline buiten werktijd. Stijldansen om precies te zijn. Met haar danspartner doet ze mee aan wedstrijden. En als ze even stilzit, leest ze graag een boek. Een goede whodunit of lekker boek over filosofie.

… die gaat voor praktische, gezamenlijke oplossingen

Ooit deed Eline een groot project in een ziekenhuis. Ze schrok van de stroperigheid van het traject. ‘Stapels rapporten, maar er gebeurde eigenlijk niks.’ Daar is Eline te ongeduldig voor. ‘Natuurlijk moet je een situatie goed analyseren, maar wel met als doel dat je een praktische oplossing vindt’. Die oplossing brengt ze daarna zo snel mogelijk in de praktijk. Altijd samen met anderen. ‘Dat geeft energie en zorgt voor duurzaam resultaat.’

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

Neem contact op