MENU

Managing Consultant

Dimphy van de Ven

Bedrijfskundige met hart voor de zorg, die zorgt dat organisaties het zélf kunnen

Managing Consultant

Dimphy van de Ven

Bedrijfskundige met hart voor de zorg, die zorgt dat organisaties het zélf kunnen

Bedrijfskundige met hart voor de zorg …

Mensen helpen om beter te worden, dat heeft Dimphy altijd aangetrokken. Logisch dus dat eigenlijk al haar bijbaantjes vroeger in de zorg waren. Daar ontdekte ze dat ze de zakelijke processen rond de zorg nóg interessanter vond. Ze studeerde Bedrijfskunde en hielp daarna organisaties in de hele zorgsector om beter te presteren. Zo heeft ze verstand van de jeugdzorg, de GGZ en de ouderenzorg.

Ook in haar vrije tijd is Dimphy nieuwgierig naar hoe de dingen in elkaar zitten. Eet ze in een goed restaurant? Dan fotografeert ze het gerecht om het niveau thuis te evenaren. Ze is bourgondisch en sportief, ze houdt van hardlopen en fitness.

… die zorgt dat organisaties het zélf kunnen

De complexiteit van de zorg is groot, hoe zorgen we er met zijn allen voor dat aanbieders goed kunnen functioneren? Dat is de vraag waar het volgens Dimphy om gaat. Ze doorgrondt de werkelijke behoefte van organisaties, is communicatief sterk én gericht op het waarom achter veranderingen. Zo creëert ze een positieve, doelgerichte sfeer. En maakt ze zichzelf overbodig.

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

Neem contact op