MENU

Managing Consultant

Derk te Velde

Computerwetenschapper met veel ervaring in de lijn, die organisaties helpt rust en focus te vinden

Managing Consultant

Derk te Velde

Computerwetenschapper met veel ervaring in de lijn, die organisaties helpt rust en focus te vinden

Computerwetenschapper met veel ervaring in de lijn …

Derk studeerde Business Information Technology in Den Haag, en haalde zijn master Computer Science in Rotterdam. Hij werkte daarna in de IT voor het mkb, en maakte al snel de stap naar lijn- en programmamanagement in telecom, energie én zorg. Derk is expert in ICT, governance en bedrijfsvoering. En hij is sterk in abstraheren en organiseren. Dat helpt hem problemen te doorgronden, en oplossingen echt te laten werken.

Derk zwemt graag en veel, en draait zijn hand niet om voor een kilometer of vier. Hij zwemt bij voorkeur wél op de mooiste plekjes van de wereld.

… die organisaties helpt rust en focus te vinden

Door zijn ervaring is Derk in staat om snel patronen te herkennen. Eén patroon ziet hij bijna overal: in veel organisaties is iedereen te druk om serieus te verbeteren. Of zoals hij het zegt: ‘Om écht iets te veranderen, is rust en focus nodig. Van de analyse tot de implementatie.’ Die rust en focus brengt Derk mee, of het nou gaat om de implementatie van een nieuwe EPD, het regisseren van informatievoorziening, of het hervinden van grip op zorgprocessen.

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

Neem contact op