MENU

Managing Consultant

Caroline Vernooij

Arts met een sterke analytische blik
die bestuurders helpt hun processen continu te verbeteren

Managing Consultant

Caroline Vernooij

Arts met een sterke analytische blik
die bestuurders helpt hun processen continu te verbeteren

Arts met een sterke analytische blik …

Caroline studeerde geneeskunde in Leiden en specialiseerde zich in Nijmegen in de gynaecologie en verloskunde. Twaalf jaar lang werkte ze als voortplantingsgeneeskundige in het ziekenhuis. Tussendoor woonde, studeerde en werkte ze in onder meer Straatsburg, Shanghai, Chicago, Brazilië en Tanzania. Naast haar klinische werk was ze altijd al bezig met optimalisatie van de zorg. Met haar analytische blik ziet ze dan ook al gauw wat er beter kan. Die blik slijpt ze op dit moment nog verder aan: ze volgt een MBA Healthcare Management aan de Universiteit van Amsterdam.

Caroline woont alweer jaren in Nederland, maar reizen vindt ze nog steeds geweldig. Net als buitensport – en dan vooral zeilen, en ongeveer alles met een bal.

… die bestuurders helpt hun processen continu te verbeteren

Caroline gaat geen uitdaging uit de weg, en staat altijd open voor mensen die dingen anders aanpakken. Daardoor kan ze zorgorganisaties uitstekend helpen met het oplossen van complexe vraagstukken. Dat doet ze pragmatisch en voortvarend. Dankzij haar opleiding en ervaring houdt ze bovendien altijd oog voor de zorgprofessional én de patiënt. Die moeten centraal staan, vindt ze. En processen zijn maar randvoorwaardelijk.

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

Neem contact op