MENU

Consultant

Bas Janssen

Gezondheidswetenschapper en ergotherapeut die verandering helpt realiseren op de werkvloer

Consultant

Bas Janssen

Gezondheidswetenschapper en ergotherapeut die verandering helpt realiseren op de werkvloer

Gezondheidswetenschapper en ergotherapeut …

Bas studeerde Ergotherapie in Amsterdam en deed een minor International Public Health in Oslo. Daarna werkte hij in de eerstelijnszorg als ergotherapeut én volgde hij een master Health Sciences aan de VU, met specialisatie Policy and Economics. Hij werkte als behandelaar in de intensieve neurorevalidatie. Daar merkte hij: er is nog veel te verbeteren in de zorg, van processen tot randvoorwaarden en afspraken.

Bas hockeyt én houdt daarnaast van iets extremere sporten. Scubaduiken bijvoorbeeld – en dan het liefst tot een meter of veertig meter diep.

… die verandering helpt realiseren op de werkvloer

Bas’ kracht zit in de implementatie van nieuwe processen in de praktijk. Hij bekijkt uitdagingen graag in de breedte, en pakt door zodra het kan. Dankzij zijn ervaring als behandelaar zet hij cijfers en data snel om in informatie waar men op de werkvloer echt mee uit de voeten kan. En het helpt hem om makkelijk contact te leggen met mensen uit alle lagen van een organisatie.

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

Neem contact op