MENU

Managing Consultant

Anna Ermers

Pragmatische specialist wonen die organisaties duurzaam helpt te verbeteren

Managing Consultant

Anna Ermers

Pragmatische specialist wonen die organisaties duurzaam helpt te verbeteren

Pragmatische specialist wonen …

Anna rondde de Pabo af in Nijmegen, en ging meteen daarna aan de slag in de volkshuisvesting. Daar ontwikkelde ze zich al snel van verhuurfunctionaris tot manager. Ze volgde opleiding na opleiding, en werkte aan de corporatie- én de gemeentekant, en hield  zich bezig met communicatie en procesverbetering. Anna bouwt snel een vertrouwensband met mensen op – en daardoor komt ze óók snel toe aan de kritische vragen.

Geen berg gaat Anna te hoog – ook letterlijk niet. Ontspannen doet ze het liefst met haar wandelschoenen in de Alpen.

… die  organisaties duurzaam helpt te verbeteren

Anna helpt organisaties die opnieuw verbinding moeten maken. Met hun teamleden, met hun huurders, of met hun inwoners. Vaak is dat het geval als processen opnieuw ingericht worden, of als ze om andere redenen voor grote uitdagingen staan. Ze stopt niet als de processen helder zijn, maar pas als die doorleefd worden door iedereen die ermee moet werken. Want, zegt ze, anders heb je er alsnog niets aan.

Recente artikelen van Anna Ermers

Op zoek naar droompartners voor Woonpartners

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

Neem contact op