MENU

Interim managers in de zorg die resultaat verantwoordelijkheid nemen

P5COM consultants die gezamenlijk sparren over de opdracht van een interim manager

Leiding geven, ondersteunen en adviseren op directie- en managementniveau onze interim managers helpen u er graag bij. P5COM Interim Managers zijn mensen die leiderschapskwaliteiten combineren met talent voor projectmanagement, zodat ze in korte tijd opmerkelijke resultaten kunnen boeken. En natuurlijk nemen we ook daarvoor resultaatverantwoordelijkheid. Zo maken we uw ambities waar, en helpen we uw organisatie om blijvend beter te presteren.

Rob Nas legt de voordelen van een P5COM Interim manager uit

De voordelen van onze interimmer managers:

  • Opmerkelijke resultaten
  • Leiderschap gecombineerd met projectmanagementervaring
  • Best practices & benchmarks van uw sector
  • Resultaatverantwoordelijkheid
  • Maatwerk

Onze interim managers zijn thuis in de zorg

We kennen de uitdagingen in uw sector. En we weten waarom het vaak zo lastig is om ze blijvend het hoofd te bieden. Dat geldt voor ziekenhuizen, ouderenzorg, thuiszorg, gehandicaptenzorg net zo goed als voor jeugdzorg en de geestelijke gezondheidszorg. De interim-professionals van P5COM hebben toegang tot best practices, benchmarkgegevens én collega’s met veel ervaring in deze sectoren. Die kennis en ervaring brengen we mee. Tegelijkertijd beginnen we iedere opdracht met een open blik. Omdat we óók weten dat geen situatie gelijk is aan een vorige.

Foto van interim managers bij een klant van p5com
Foto van interim manager die resultaten presenteert aan directie

De interim managers van P5COM zijn sterke leiders

De kracht van onze interim-managers? Ze zijn echte leiders – en combineren dat met projectmanagement-vaardigheden. Ze zijn bedreven in het oplossen van complexe vraagstukken met pragmatische oplossingen. En zijn in staat mensen mee te nemen in veranderingen. Ze staan voor hun analyse en advies, en nemen verantwoordelijkheid voor de aanpak én resultaat. Daardoor boeken ze samen met u in korte tijd resultaten, die ook geborgd zijn op de langere termijn.

Een aanbod voor interim management dat precies bij u past

Iedere uitdaging is anders. Daarom begint interim-samenwerking altijd met een persoonlijk gesprek. Zodat we een duidelijk beeld krijgen van wat u wilt bereiken, en van de professional die daarvoor nodig is. Gaat u in zee met de kandidaat die wij voorstellen? Dan maakt die in vier weken tijd een heldere analyse van de huidige situatie – en een plan van aanpak op maat om uw ambities waar te maken. Tijdens de hele interim-periode heeft u geregeld contact over de voortgang. En na afronding van de opdracht evalueren we gezamenlijk, dus óók met collega’s en medewerkers. Daarbij geldt: we zijn pas tevreden als de afgesproken ambitie is waargemaakt. Én als u de samenwerking als uiterst prettig heeft ervaren.

Peter en Paul in gesprek over een P5COM Interim manager aanbod

Wilt u weten wat een P5COM interim manager voor u kan betekenen?


Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een ziekenhuizen werkzaam bent of dat het gaat om ouderenzorg, thuiszorg, gehandicaptenzorg, jeugdzorg of geestelijke gezondheidszorg. Er is bijna altijd een interim manager van P5COM die u kan helpen.

Neem contact op met Paul Arakelian