MENU

WEBINAR Inschrijven voor Masterclass Capaciteits-management

Op dinsdag 11 juni 2024 van 15:00-17:00u organiseert P5COM weer een masterclass over het thema capaciteitsmanagement. Deze masterclass, die de vorm heeft van een webinar, is bedoeld voor iedereen in de zorg die zich bezighoudt met personeelsinzet van operationeel tot en met strategisch niveau en die op zoek is naar de juiste balans tussen de belangen van cliënten en hun naasten, de belangen van de eigen zorgprofessionals en de financiële belangen van de organisatie. Op deze pagina vind je meer informatie over de P5COM-masterclass.

Heb jij je capaciteitsmanagement al op orde?

Het belang van capaciteitsmanagement in de zorg kan onmogelijk worden overschat:

  • werkroosters en gevraagde flexibiliteit bepalen in grote mate de tevredenheid van je medewerkers;
  • de juiste inzet van professionals heeft heel direct een relatie met de kwaliteit van zorg en de beleving van je cliënten;
  • en capaciteitsmanagement gaat over al je opbrengsten en het leeuwendeel van je organisatiekosten.

Maar hoe breng je balans aan tussen de belangen van je medewerkers, je cliënten en je financiën? En hoe pak je het praktisch aan? Daar gaat deze masterclass over; gebaseerd op onze ervaringen bij het begeleiden van tientallen zorgorganisaties die hun capaciteitsmanagement professionaliseerden.

Mis de boot niet!

Capaciteitsmanagement op orde hebben wordt steeds belangrijker. De druk op de arbeidsmarkt noodzaakt meer dan ooit tevoren om zo goed mogelijk voor je medewerkers – je belangrijkste kapitaal! – te zorgen. Cliënten en hun naasten stellen steeds hogere eisen aan de zorg. Iedereen wil de best mogelijke zorg ontvangen van de beste zorgverlener, en liefst op het zelfgekozen tijdstip. En mensen worden mondiger. Zal de druk op de zorgtarieven afnemen? Dat ligt niet voor de hand.

Inhoud Masterclass

  • Waarom is capaciteitsmanagement zo lastig?
  • Hoe kom ik daar door ordening over in control?
  • Wat komt erbij kijken als ik mijn capaciteitsmanagement wil professionaliseren? Van technische tooling tot en met veranderkunde.

Inschrijven voor Masterclass Capaciteitsmanagement