MENU

Vacature
Vacature Consultant Medisch Specialistische Zorg

Vacature Medisch Specialistische Zorg wordt besproken door P5COM

WO-denkniveau

Projecten in heel nederland

Focus op zorg

Solliciteer als Consultant Medisch Specialistische Zorg

Max. bestandsgrootte: 25 MB.
Het liefst een pdf.
Max. bestandsgrootte: 25 MB.
Het liefst een pdf.

Contact

Je kunt je cv ook mailen naar Christel van den Kommer via c.vandenkommer@p5com.eu of neem contact met haar op via 06 109 90 919.

 

Toekomstige collega’s

Wil je voordat je gaat solliciteren contact met je toekomstige collega’s om te horen hoe zij het werken bij P5COM ervaren? Bel dan gerust eens met Petra, Querien of René. Of stuur ze een appje of mailtje.

Petra de Leede - Project Director

Petra de Leede

Project Director

Qurien Brouwer - Managing Consultant

Qurien Brouwer

Managing Consultant

René de Bruijn - Managing Consultant

René de Bruijn

Managing Consultant

Als Consultant Medisch Specialistische Zorg heb je een blijvende impact op de wijze waarop zorg wordt geleverd in ziekenhuizen. Dit doe je vanuit een medisch specialistische opleiding, idealiter aangevuld met een relevante bedrijfswetenschappelijke opleiding. Jouw projecten helpen de zorgverlening van onze opdrachtgevers duurzaam te verbeteren. Hiermee breng jij zorgprofessionals, leidinggevenden en medewerkers steeds weer op een hoger niveau. Je maakt deel uit van een team consultants en bent het eerste aanspreekpunt voor vakgroepen en maatschappen van ziekenhuizen.

Integraal capaciteitsmanagement wordt in overleg besproken

Bouw aan sterkere organisaties

Als Consultant Medisch Specialistische Zorg ben je als lid van een projectteam resultaatverantwoordelijk voor verbetertrajecten in ziekenhuizen. Je ontwikkelt en implementeert verbeterrichtingen en pragmatische oplossingen samen met andere zorgprofessionals, leidinggevenden en medewerkers van onze opdrachtgevers. Het projectteam richt zich op blijvende resultaten op het gebied van operational en service excellence: het op orde brengen van randvoorwaarden en het leveren van uitstekende zorg.

Met de klant én met je collega’s

Met jouw overtuigingskracht weet jij jouw adviezen direct te borgen in de organisatie. Jij neemt vakgroepen, maatschappen en managers mee in andere wijzen waarin de zorg georganiseerd moet worden. Door jouw kennis, achtergrond en implementatiekracht verzeker jij alle betrokkenen uiteenlopende verbeteropgaven succesvol te operationaliseren.

Bij iedere opdracht werk je met andere consultants. Jij draagt graag jouw steentje bij door hen te voorzien van nieuwe inzichten en perspectieven vanuit het medisch specialistische vakgebied. Op jouw beurt leer je veel van veranderkunde, executie en de bedrijfsmatige kant van de zorg.

Peter en Paul in gesprek over een P5COM Interim aanbod

Zorg voor een blijvende indruk – en blijvend resultaat

 • Vertaal complexe bedrijfskundige situaties naar pragmatische maatwerkoplossingen en verbeterrichtingen. Om dit goed te kunnen doen bent je flexibel, creatief, vernieuwend en hebt het besef dat iedere situatie anders is
 • Je bent in staat om snel een oordeel te vormen en tot besluiten te komen die uitdagingen omzetten naar een heldere verander aanpak
 • Betrek verschillende lagen van de organisatie door nieuwsgierigheid en enthousiasme op te wekken. Je werkt graag toe naar een klimaat om met plezier samen te werken aan resultaat en samen het verschil te maken
 • Combineer pragmatisme met een sterk analytisch, conceptueel denkvermogen
 • Organiseer executiekracht, om verbeteringen echte te implementeren en concrete resultaten te realiseren

Voorbeelden van verbeterprojecten zijn:

 • De ontwikkeling en implementatie van Integraal Capaciteitsmanagement. Hierbij spelen het terugdringen van de herhaalfactor en ligdagen een belangrijke rol om te voldoen aan de toenemende zorgvraag. Ook het vergroten van directe patiëntentijd speelt een belangrijke rol zodat specialisten meer tijd krijgen voor directe patiëntenzorg. Samen met vakgroepen bepaal je concrete plannen van aanpak die meetbaar resultaat opleveren.
 • Het rendement verhogen door de planning, benutting en de patiëntenlogistiek van OK Centra te optimaliseren – rekening houdend met de opname capaciteit van de kliniek. Samen met de snijdende vakken en het OK-management ontwikkel je nieuwe concepten en ondersteun je bij het sturen op diverse patiëntstromen.
 • Samen met managers, vakgroepen en het Klant Contact Centrum ontwikkel je geoptimaliseerde poliklinische processen. Ook betrekt je mogelijk de ICT afdeling voor het maken van een digitalisatie slag voor bijvoorbeeld het maken van digitale afspraken. Dit met als doel een bijdrage te leveren aan een grote patiënttevredenheid, korte toegangstijden, flexibele inzet van ondersteunende personeel een goede mix tussen nieuwe patiënten en herhaalpatiënten.

Sterke leiders van P5COM staan voor de groep

Bekijk hoe P5COM impact heeft gehad bij Takecarebnb

In de video hieronder vertellen Yara & Qurien hoe ze impact hebben gehad op Takecarebnb en zo een bijdrage hebben geleverd aan het opvangen van vluchtelingen.

Vacature Consultant Medisch Specialistische Zorg: Dit maakt jou sterk

 • Je bent een ervaren professional binnen een zorgorganisatie (ziekenhuizen, ZBC)
 • Je hebt een oog voor het optimaliseren van zorgorganisaties met betrekking tot zorglogistiek
 • Je bent integer en wordt door je omgeving gezien als een vertrouwenwekkend persoon
 • Je hebt een medisch specialistische achtergrond eventueel aangevuld met een bedrijfskundige opleiding
 • Je bent analytisch sterk en hebt executiekracht
 • Je ziet commerciële kansen en weet daarnaar te handelen.
 • Je voelt je thuis bij de 5 P’s van P5COM: professioneel, pragmatisch, persoonlijk, precies, en profitabel.

Vacature Consultant Medisch Specialistische Zorg: Hier kies je voor

 • Een grote mate van vrijheid voor het vinden van de juiste oplossingen en ruimte om afstand te doen van protocollair werken
 • Een enorme mate van afwisseling
 • Je treedt minimaal 4 dagen in de week bij ons in dienst
 • De kans om serieus impact te maken op de wijze van zorg die wordt geleverd in ziekenhuizen
 • Een jaarcontract met proeftijd van 1 maand, daarna meteen een vaste aanstelling

  En natuurlijk: uitstekende arbeidsvoorwaarden. We bieden een marktconform salaris, afhankelijk van je werkervaring. Daar kan nog een bonus bijkomen voor gehaalde doelstellingen én een uitbreiding als je ook commerciële doelen realiseert. Vanzelfsprekend zijn zaken als vakantiedagen, pensioen, leaseauto, telefoon en laptop van de zaak ook prima geregeld.

Ons sollicitatieproces

Consultant Medisch Specialistische Zorg worden? Zo doe je dat!

Solliciteer door je gegevens, cv én motivatie achter te laten.

Binnen twee werkdagen hoor je van ons. Als je de telefoon opneemt natuurlijk.

Is de interesse wederzijds? Dan plannen we samen een kennismakingsgesprek. Liefst binnen een week.

Bevalt de kennismaking van beide kanten? Dan gaan we graag met je de diepte in. Als je wilt, kan je daarom ook eens een dag met ons meelopen.

We treuzelen niet. Binnen twee dagen ontvang je van ons een aanbod, zwart op wit.

Zijn we het eens over de voorwaarden? Top! Dan gaan we aan de slag. First order of business: binnen een week prikken we een moment waar jij jezelf presenteert aan je nieuwe collega’s.

Solliciteren op de vacature Consultant Medisch Specialistische Zorg?

Solliciteren is simpel: laat je gegevens, cv én motivatiebrief achter.

Liever mailen? Dat mag! Stuur je cv en je motivatiebrief dan naar Christel van den Kommer: c.vandenkommer@p5com.eu. Heb je vooraf vragen? Bel dan gerust Jurriën van Zutphen – Directeur Ziekenhuizen: 06 218 57 391.

Toekomstige collega’s

Wil je voordat je gaat solliciteren contact met je toekomstige collega’s om te horen hoe zij het werken bij P5COM ervaren? Bel dan gerust eens met Qurien Petra of René. Of stuur ze een appje of mailtje.

Petra de Leede - Project Director

Petra de Leede

Project Director

Qurien Brouwer - Managing Consultant

Qurien Brouwer

Managing Consultant

René de Bruijn - Managing Consultant

René de Bruijn

Managing Consultant

Onze vacatures