MENU

Consultant

Wouter van Iterson

Oplossingsgerichte out-of-the-box-denker
die bouwt aan ketens en samenwerking

Consultant

Wouter van Iterson

Oplossingsgerichte out-of-the-box-denker
die bouwt aan ketens en samenwerking

Tel +31 6 361 40 932
Skype p5com.wouter.vaniterson
Mail w.vaniterson@p5com.eu

Oplossingsgerichte out-of-the-box-denker …

Wouter begon zijn carrière als leerling timmerman en ontwikkelde zich tot uitvoerder, projectleider, afdelingshoofd en zelfstandig ondernemer. Hij werkte in de bouw, bij aannemers en in opdracht van woningcorporaties. Zijn groei volgde zijn fascinatie voor ketensamenwerking, lean-management en organisatieverandering. Door zijn niet standaard achtergrond komt Wouter eenvoudig tot creatieve oplossingen.

Behoefte aan sfeervolle muzikale omlijsting voor uw evenement? Ook dan helpt Wouter u graag! Niet als consultant, maar als freelance muzikant.

… die bouwt aan ketens en samenwerking

Continu verbeteren en samen optrekken. Dat is Wouters doel. Want, zegt hij: ‘Niets is mooier dan mensen en organisaties verder te helpen door ze te inspireren, motiveren en begeleiden, en ze te laten zien waartoe ze in staat zijn.’ Net zolang tot hij merkt dat mensen plezier krijgen in het veranderen van hun eigen organisatie.

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

NEEM CONTACT OP