MENU

Managing Consultant

Tobias Boog

Ondernemende bedrijfseconoom met hart voor mensen
die opbloeit als er een crisis te bezweren is

Managing Consultant

Tobias Boog

Ondernemende bedrijfseconoom met hart voor mensen
die opbloeit als er een crisis te bezweren is

Ondernemende bedrijfseconoom met hart voor mensen …

Tobias voltooide in Amsterdam zijn master Business Administration, Finance, Banking & Insurance, en plakte daar nog een master in Finance aan vast. Bijna automatisch ging hij vervolgens aan de slag bij een grootbank. En daar ontdekte hij dat hij de klant vaak leuker vond dan de financiële kant. Tobias denkt in oplossingen voor mensen, maar zijn oplossingen zijn altijd meetbaar en financieel degelijk onderbouwd.

Tobias is verzot op reizen, maar vermijdt de meest toeristische plekken. Hij heeft niet zoveel met platgetreden paden.

… die opbloeit als er een crisis te bezweren is

Als consultant is Tobias in zijn element wanneer er een crisis bezworen moet worden. Hij kan situaties snel overzien, op inhoudelijk en menselijk vlak, en is een kei in het scheiden van hoofd- en bijzaken. Zo krijgt hij de zaken snel scherp, en kan hij ook snel mensen mobiliseren. Daarbij schenkt Tobias klare wijn, want crisis is geen tijd om zoete broodjes te bakken.

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

Neem contact op