MENU

Managing Consultant

Stefan van Hoef

Specialist in vastgoed
die bouwt op vertrouwen

Managing Consultant

Stefan van Hoef

Specialist in vastgoed
die bouwt op vertrouwen

Specialist in vastgoed …

Stefan studeerde Real Estate Management and Development in Eindhoven en werkt nu in opdracht van woningcorporaties. Daar willen maatschappelijke en commerciële belangen nog wel eens schuren, en Stefan haalt er inspiratie uit om dat evenwicht te zoeken. Hij werkt altijd gestructureerd en planmatig – net zolang tot hij het beloofde resultaat kan leveren.

Stefan doet geregeld mee aan pubquizzen – en weet die ook nog wel te winnen.

… die bouwt op vertrouwen

Verandering brengen in een organisatie? Dat begint en eindigt volgens Stefan met transparantie en vertrouwen. Stefan bereikt resultaten sámen met medewerkers. Hij geeft ze het nodige inzicht, zodat een project na afloop ook echt door alle betrokkenen als een positieve ontwikkeling wordt gezien. Dat is de sleutel voor blijvend resultaat.

Recente artikelen van Stefan van Hoef

‘Met enthousiaste klanten is het plezierig én efficiënt werken’
Vijf vragen

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

Neem contact op