MENU

Consultant

Sjim Romme

Ondernemende gezondheidswetenschapper
die helpt de brug te slaan tussen patiënt en proces

Consultant

Sjim Romme

Ondernemende gezondheidswetenschapper
die helpt de brug te slaan tussen patiënt en proces

Ondernemende gezondheidswetenschapper …

Sjim studeerde gezondheidswetenschappen in Maastricht, en studeerde af in beleid en management. Ook rondde hij een master in gezondheidseconomie en -management af. Én begon hij tijdens zijn studie twee bedrijven: één waarmee hij bijlessen statistiek verzorgde en één waarmee hij medisch studenten kennis liet maken met de mens achter de patiënt. Omdat hij merkte: studenten leren veel over wat ziekte met een lichaam doet, maar veel minder over wat dat betekent voor een leven.

In zijn vrije tijd is Sjim óók altijd in beweging. Het liefst trekt hij op zijn racefiets door Europa. In zijn eentje, maar met een tas vol goede boeken, en een open blik voor iedereen die hij ontmoet.

… die helpt de brug te slaan tussen patiënt en proces

Als consultant doet Sjim dingen liever in een dag dan in een week. Hij is communicatief sterk en heeft een tomeloze inzet en energie. Dat helpt organisaties om veranderprocessen daadwerkelijk in gang te zetten én af te ronden. Door zijn achtergrond heeft Sjim daarbij altijd oog voor bedrijfsprocessen enerzijds en de patiëntbelangen anderzijds. ‘Uiteindelijk draait zorg om het toevoegen van maatschappelijke waarde. Ik vind het geweldig om daar impact op te kunnen hebben, en tegelijkertijd pragmatisch bezig te zijn.’

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

Neem contact op