MENU

Managing Consultant

Simone Crienen

Empathisch biomedisch wetenschapper die helpt
zorgambities om te zetten in actie

Managing Consultant

Simone Crienen

Empathisch biomedisch wetenschapper die helpt
zorgambities om te zetten in actie

Empathisch biomedisch wetenschapper…

Simone studeerde Biomedical Sciences in Nijmegen en rondde haar studie af met een consultancyprofiel. Ze combineert een scherpe, wetenschappelijke geest met een groot empathisch vermogen. Daardoor ziet ze snel waar structuren beter kunnen, wat dat betekent voor mensen én hoe ze hen mee kan krijgen in verandering.

In de keuken blijft Simone wetenschapper. Ze is altijd op zoek naar de ideale voeding om haar hersenen in topconditie te houden. Met als extra eis: het moet wél lekker zijn.

… helpt zorgambities om te zetten in actie

‘De zorg in Nederland is van wereldniveau – maar overal is ruimte voor verbetering’, volgens Simone. En bij dat verbeteren helpt ze graag. Ideeën zijn er vaak genoeg. Maar om van ideeën tot plannen te komen, en die dan ook in de praktijk te brengen, is een grote stap. Simone helpt zorgorganisaties die stap te zetten, én de plannen om te zetten in daden.

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

Neem contact op