MENU

Project manager

Rodim van Es

Een jurist met brede ervaring
die altijd de rust en het overzicht bewaart

Project manager

Rodim van Es

Een jurist met brede ervaring
die altijd de rust en het overzicht bewaart

Tel +31 6 558 55 398
Skype p5com.rodim.vanes
Mail r.vanes@p5com.eu

Een jurist met brede ervaring …

Ervaring, dat is wat Rodim meebrengt. Hij studeerde af als meester in de rechten aan de Vrije Universiteit Amsterdam, maar werkte als consultant, project manager, oprichter of directeur bij bedrijven die uiteenliepen van start-up tot KLM. Een functie in de Raad van Toezicht van Muziekgebouw aan ’t IJ deed hij ernaast.

Vragen over mooie spullen om mee te skiën, surfen of zeilen? Ook dan kunt u bij Rodim terecht. Hij geniet van kwaliteit, in zijn werk én in zijn vrije tijd.

… die altijd de rust en het overzicht bewaart

Het mooiste van zijn werk? Dat vindt Rodim het moment waarop hij ziet dat mensen het weer zonder hem kunnen. Of dat nu gaat om strategie, productontwikkeling of samenwerkingsverbanden. Dat punt bereikt hij door gedegen en grondig te werk te gaan. En altijd de rust en het overzicht te bewaren. Het oplossen van vraagstukken inspireert hem, omdat het hem helpt zichzelf te ontwikkelen.

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

NEEM CONTACT OP