MENU

Directeur Marktontwikkeling

Raoul Bakkes

Resultaatgerichte econoom met focus op verhoudingen en oplossingen

Directeur Marktontwikkeling

Raoul Bakkes

Resultaatgerichte econoom met focus op verhoudingen en oplossingen

Tel +316 102 22 695
Skype p5com.raoul.bakkes
Mail r.bakkes@p5com.eu

Resultaatgerichte econoom …

Raoul studeerde Economie en rondde later nog een mba af. Hij werkte bij het CBS, Rijkswaterstaat en de provincie Limburg, voor hij directeur werd bij zorgverlener Proteion. Zijn kracht? Het doorzien van organisaties en structuren en het bijeenbrengen van de juiste partijen – in de lijn én aan de projectkant. Met altijd het resultaat scherp voor ogen.

Is Raoul niet aan het werk? Dan blijft hij een man van de lange adem. Hij is een fanatiek hardloper – met de halve marathon als terugkerend hoogtepunt.

… met focus op verhoudingen en oplossingen

Raoul helpt organisaties hun vraag snel helder te krijgen en een oplossingsrichting te formuleren. Hij kent het belang van goede verhoudingen en heeft oog voor de verschillende partijen die een rol spelen in verbetertrajecten. Voor én tijdens trajecten is hij sparringpartner voor organisaties. Zo voegt hij waarde toe voor opdrachtgevers van P5COM en draagt hij bij aan nieuwe, sectorbrede ontwikkelingen in de cure & care.

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

NEEM CONTACT OP