MENU

Consultant

Pieter Maat

Breed geïnteresseerde gezondheidseconoom, die projecten tot een succes helpt te maken

Consultant

Pieter Maat

Breed geïnteresseerde gezondheidseconoom, die projecten tot een succes helpt te maken

Breed geïnteresseerde gezondheidseconoom …

Pieter studeerde fysiotherapie in Leiden, maar wilde graag méér impact en uitdaging hebben. Dus haalde hij ook nog zijn bachelor Gezondheidswetenschappen in Amsterdam, en een master Health Economics, Policy and Law in Rotterdam. Tussendoor werkte hij als verzorgende, als covid-tester én als servicemedewerker bij een zorgverzekeraar.

Zoek je Pieter? Grote kans dat je hem vindt op het terrein van zijn voetbalvereniging. Als vrijwilliger én selectiespeler brengt hij daar veel van zijn vrije tijd door.

… die projecten tot een succes helpt te maken

Pieter is cijfermatig sterk, en slaat graag de brug tussen rekenmodellen en werkvloer. Zijn brede interesse helpt hem daarbij, net als het gemak waarmee hij contact legt en relaties opbouwt. Pieter heeft een groot hart voor de zorg, en de drive om altijd anderen te helpen. Dat maakte de keuze om consultant te worden heel logisch.

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

Neem contact op