MENU

Managing Consultant

Perla Breedveld

Biomedicus met brede blik,
helpt zorgorganisaties efficiënter te werken

Managing Consultant

Perla Breedveld

Biomedicus met brede blik,
helpt zorgorganisaties efficiënter te werken

Biomedicus met brede blik …

Op haar vijftiende kreeg Perla haar eerste bijbaan in de ouderenzorg. Daar zag ze de mooie kanten van het vak én dat er veel beter kon. Na haar masters Biomedische wetenschappen en Healthcare management was ze twee jaar trainee in het grootste ziekenhuis van Nederland. Die brede ontwikkeling én praktijkervaring zet ze nu in voor concrete veranderingen in de zorg.

Perla houdt van sportieve uitdaging. Die vindt ze in korfbal op landelijk niveau. Én in hardlopen, boksen, en obstacle runs door de modder.

… helpt zorgorganisaties efficiënter te werken

Perla helpt zorgprofessionals hun blinde vlekken te ontdekken, hun eilandjes achter zich te laten en processen effectiever in te richten. In de praktijk. Want, zegt ze, ‘adviseren is leuk, maar samen iets dóén is veel leuker.’ Ze legt eenvoudig de verbinding tussen verschillende lagen in de organisatie en zorgt ervoor dat niemand blijft hangen in één perceptie van de werkelijkheid.

 

Recente artikelen van Perla Breedveld

‘Ik wist wel wat ik wilde – maar niet goed wat het was’

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

Neem contact op