MENU

Managing Consultant

Michelle Kromhout

Specialist ouderengeneeskunde met integrale blik,
die randvoorwaarden voor de beste zorg schept

Managing Consultant

Michelle Kromhout

Specialist ouderengeneeskunde met integrale blik,
die randvoorwaarden voor de beste zorg schept

Specialist ouderengeneeskunde met integrale blik …

Michelle studeerde Geneeskunde in Utrecht, en specialiseerde zich in ouderenzorg. Als arts en onderzoeker lag haar focus op ouderen met dementie en probleemgedrag. Daarbij keek ze niet alleen naar het medische, maar altijd naar het totaalplaatje. Dat deed ze ook in de banen die ze daarnaast had, als project- en programmaleider, en als adjuncthoofd van een opleidingsinstituut voor ouderengeneeskunde. En dat doet ze ook als consultant.

Koffie! Daar kun je Michelle mee én voor wakker maken. Ze is barista, doet onderzoek naar caffeïne, en is altijd in voor een goed gesprek bij een goede kop koffie.

 … die randvoorwaarden voor de beste zorg schept

Michelle bouwt samen met teams creatief aan de beste zorg. Ze spreekt de taal van medici en kan inhoudelijk met ze meedenken. En ze begrijpt het belang van randvoorwaarden voor het uiteindelijke resultaat. Dat betekent dat ze niet meteen naar een oplossing rent, maar eerst goed kijkt wat er nou écht speelt. Of dat nou om de cultuur op een afdeling gaat, om de administratieve belasting, of om de technische ondersteuning.

Recente artikelen van Michelle Kromhout

GRZ: gebruik casuïstiek óók als essentiële stuurinformatie

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

Neem contact op