MENU

Operations Director

Michael van Dijk

Analytisch ingestelde krijgswetenschapper
die de focus legt op welbevinden

Operations Director

Michael van Dijk

Analytisch ingestelde krijgswetenschapper
die de focus legt op welbevinden

Tel +31 6 514 03 592
Skype p5com.michael.vandijk
Mail m.vandijk@p5com.eu

Analytisch ingestelde krijgswetenschapper …

Michael studeerde Bedrijfskunde aan de Koninklijke Militaire Academie en Krijgswetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. Hij volgde de Hogere Defensie Vorming en werd uitgezonden naar Bosnië, Albanië, Kosovo, Afghanistan en Irak. Hij is een analytisch denker, planner en uitvoerder met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ook als operations director weet hij effectief te opereren in iedere situatie.

Michael verhaalt óók met veel enthousiasme over antieke en vroegmoderne oorlogvoering, krijgsgebruiken en tactieken.

…die de focus legt op welbevinden

Michael vraagt ieders input en maakt maximaal ruimte voor welbevinden. Zo bereiken de leden van zijn team met elkaar het doel. Hij haalt daarbij graag het beste uit mensen en doet dat bij voorkeur met de leidinggevende principes van mission command. Kort gezegd: vertel mensen wat ze moeten doen en waarom – en laat aan hen over hoe ze het doel willen bereiken.

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

NEEM CONTACT OP