MENU

Consultant

Mark Leunissen

Bedrijfskundige met hart voor de zorg die zorgt dat processen staan – en blijven staan

Consultant

Mark Leunissen

Bedrijfskundige met hart voor de zorg die zorgt dat processen staan – en blijven staan

Bedrijfskundige met hart voor de zorg …

Mark studeerde Bedrijfskunde en haalde in Tilburg zijn master in Strategic Management: Consultancy track. Zijn doel: impact hebben in de zorg. Daarmee is Mark genetisch belast. Allebei zijn ouders studeerden geneeskunde, en zelf deed Mark nog een jaar Farmacie. Dat was hem te solistisch. Als consultant kan hij zijn analytische en technische aanleg goed combineren met zijn passie voor het helpen van en samenwerken met professionals.

Ook in zijn vrije tijd stuurt Mark het liefst van achteruit – maar dan op het voetbalveld. Wordt er niet gevoetbald? Dan wandelt hij het liefst door de Alpen.

… die zorgt dat processen staan – en blijven staan

De combinatie van mensen en processen vindt Mark fascinerend. Hij ziet snel waar processen niet optimaal ingericht zijn, en haalt er lol uit om dat verbeteren. Dat doet hij altijd sámen met de mensen die het proces uitvoeren. Daarbij loopt hij niet voor de troepen uit, maar motiveert hij op de achtergrond, met veel oog voor groepsdynamiek en maatwerk. Zodat het proces staat – en blijft staan als hij weer weg is.

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

Neem contact op