MENU

Associate

Margot van Leijen

Ondernemer die gezondheidszorg en bedrijfsleven verbindt
en anderen meeneemt in nieuwe mogelijkheden

Associate

Margot van Leijen

Ondernemer die gezondheidszorg en bedrijfsleven verbindt
en anderen meeneemt in nieuwe mogelijkheden

Ondernemer die gezondheidszorg en bedrijfsleven verbindt …

Margot wilde kinderarts worden, maar na twee keer uitgeloot te zijn, koos ze voor een studie gezondheidswetenschappen. Ze werkte jaren in en voor de zorg. Onder meer in de thuiszorg en een privékliniek. Later werd ze commercieel en algemeen directeur van de marktleider schoonmaakdienstverlening in de gezondheidszorg.

Nog zo’n combinatie die Margot ligt: sportief en Bourgondisch. Elke vrijdag speelt ze met vriendinnen in een tenniscompetitie, en sluiten ze af met een drankje.

… en anderen meeneemt in nieuwe mogelijkheden

Nieuwe ideeën, groei en mogelijkheden. Dat is waar Margot in denkt. En in haar enthousiasme neemt ze anderen gemakkelijk mee. Haar nieuwsgierige aard helpt daarbij, ze wil altijd de mens achter de functie leren kennen. Met als uiteindelijk doel: een toekomstbestendige zorg waarin oprechte aandacht voor mensen in een kwetsbare positie verbonden wordt met de executiekracht van het bedrijfsleven.

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

Neem contact op