MENU

Consultant

Esther Bouma

Organisatiekundige met oog voor mensen die helpt strategie én operatie te versterken

Consultant

Esther Bouma

Organisatiekundige met oog voor mensen die helpt strategie én operatie te versterken

Organisatiekundige met oog voor mensen …

Esther haalde haar bachelor Personeelwetenschappen in Tilburg, en deed daar vervolgens ook een extended master Organization Studies. De samenwerking tussen mensen en teams onderling vindt ze reuze interessant, en die krijgt voor haar extra waarde in de context van een organisatie. Verschillende traineeships leerden Esther dat ze leidinggeven leuk vindt, maar vooral als ze zich ook bezig kan houden met structuur en strategie. Want pas als het fundament op orde is, kun je serieus gaan bouwen.

In haar vrije tijd is Esther dol op zingen. Én op kamerplanten.

… die helpt strategie én operatie te versterken

Als consultant draait alles voor Esther om tastbaar resultaat. Daarom focust ze op de mensen én de  organisatie, en implementeert ze oplossingen ook altijd in de operatie. Ze is analytisch sterk, en maakt makkelijk contact – met monteurs en retailmedewerkers net zo goed als met bestuurders. Ze heeft daarbij geen last van ongemak, en ze zegt wat ze ziet. Want: verandering begint met constateren dat het anders moet .

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

Neem contact op