MENU

Junior Marketing Specialist

Demi de Winter

Branding specialist met fascinatie voor menselijk gedrag
die helemaal thuis is op social media

Junior Marketing Specialist

Demi de Winter

Branding specialist met fascinatie voor menselijk gedrag
die helemaal thuis is op social media

Branding specialist met fascinatie voor menselijk gedrag …

Demi studeerde Leisure Management in Rotterdam en werkt hard aan haar master Sociologie. Ze deed daarnaast ervaring op met marketing en communicatie in de culturele sector, en vooral met city branding. Haar fascinatie voor menselijk gedrag en haar voorkeur voor werk met maatschappelijke impact kwamen daarbij mooi samen. Ooit wilde ze arts worden, en met P5COM maakt ze zich alsnog hard voor de zorg.

Niet aan het werk of in de boeken? Dan is Demi aan het sporten. Meestal dan. Met drie keer hardlopen en vier maal sportschool is haar week goed gevuld.

… die helemaal thuis is op social media

Demi is creatief, wars van hokjesdenken en goed in het creëren van een open sfeer. Dat helpt om het verhaal achter een werkgeversmerk helder te krijgen. En vooral: om het uit te dragen, via sociale media en andere kanalen. Bij P5COM vond Demi een organisatie met korte lijnen, een grote gezamenlijke drive en een sterke wil om elkaar te helpen. En, vindt ze, dat mogen we best wat meer uitdragen. Daar helpt ze bij.

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

Neem contact op