MENU

Consultant en Trainer

David Huijbers

Pragmatisch ingestelde trainer, lecturer en consultant,
die gedragsveranderingen tot stand helpt brengen

Consultant en Trainer

David Huijbers

Pragmatisch ingestelde trainer, lecturer en consultant,
die gedragsveranderingen tot stand helpt brengen

Tel +31 6 427 13 333
Skype p5com.david.huijbers
Mail d.huijbers@p5com.eu

Pragmatisch ingestelde trainer, lecturer en consultant …

David rondde de hotelschool af, werd managementtrainee in Taipei en Bermuda, en rolde bijna per ongeluk de consultancy in. Hij werkte voor grote bedrijven op verschillende continenten, en leerde: in alles zit waarde, de kunst is te ontdekken wát. Met veel inlevingsvermogen, geduld en nieuwsgierigheid helpt hij organisaties, afdelingen en studenten dat bij zichzelf te ontdekken.

Wijn, wijn-spijscombinaties, wijn-etiquette … David geeft er les in en weet er bijna alles van. Maar het liefst geniet hij er gewoon van, met vrienden.

… die gedragsveranderingen tot stand helpt brengen

Hoe groter de crisis, hoe sterker David zich uitgedaagd voelt om er samen met opdrachtgevers uit te komen. En negen van de tien keer zit de oplossing ‘m in het gedrag van mensen. Dus moet bij een woningcorporatie snel de NPS omhoog? Dan brengt David medewerkers praktische vaardigheden bij, en neemt hij hun weerstand tegen veranderingen weg. En net zo makkelijk helpt hij organisaties in bouw en industrie hun doelen te bereiken.

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

NEEM CONTACT OP