MENU

Consultant

Carly Hempen

Gezondheidswetenschapper met passie voor organiseren,
die orde schept en structuur aanbrengt

Consultant

Carly Hempen

Gezondheidswetenschapper met passie voor organiseren,
die orde schept en structuur aanbrengt

Gezondheidswetenschapper met passie voor organiseren …

De beste zorg realiseren voor zoveel mogelijk mensen. Dat is Carly’s ambitie. Dus ging ze meteen na haar masters Gezondheidswetenschappen en Zorgmanagement aan de slag ze als adviseur, projectmanager en programmacoördinator bij verschillende zorginstellingen. Daarbij helpt het dat ze analytisch, creatief én communicatief vaardig is.

Hiken door Europa of trekken door Zuid-China – Carly reist vaak en graag. En omdat het zo’n fijne combinatie is, fotografeert ze daar ook bij.

… die orde schept en structuur aanbrengt

Carly brengt problemen snel in kaart, pakt ze aan met een goed onderbouwd plan en stopt niet voor de oplossing daadwerkelijk geïmplementeerd is. Dat doet ze met een scherp oog voor structuur en een sterke hand van orde scheppen. Of het nou om processen gaat, om de organisatie-inrichting of om de geleverde kwaliteit.

 

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

Neem contact op