MENU

Consultant

Bram de Wildt

Strategisch ingestelde econoom die energie haalt uit dingen beter maken

Consultant

Bram de Wildt

Strategisch ingestelde econoom die energie haalt uit dingen beter maken

Strategisch ingestelde econoom …

Bram studeerde Commerciële economie in Den Haag, en haalde in Rotterdam zijn master Economics and Business. In Zweden deed hij vervolgens nog een master International Strategic Management. Tussendoor werkte hij bij de GGD, in het bron- en contactonderzoek. Daar werd hij gegrepen door de zorg in crisistijd, en besloot hij: ik wil serieus impact hebben.

Stoom afblazen doet Bram in de sportschool, maar liever nog buiten, op het water. Zeilend of schaatsend, wat maar kan.

… die energie haalt uit dingen beter maken

Bram heeft een scherpe analytisch blik, en de vaste overtuiging dat het loont om leergierig te blijven. Verder maakt hij makkelijk contact met mensen uit alle lagen van een organisatie. En hij betrekt altijd anderen bij de oplossing van een vraagstuk. Want samen processen verbeteren, daar draait het voor Bram om. Zelf noemt hij dat: het plezier van handigheid.

Recente artikelen van Bram de Wildt

‘Dankzij het traineeship kan ik mijn werk onderbouwd doen’

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?

Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

Neem contact op